Anmeldelser af polycarbonat drivhuse

Gennemgang: Drivhus Hus af drivhuse "Styrket" - Pålidelig drivhus af høj kvalitet og kvalitet af tjenester fra sælgeren kunne lide

Galvaniseret profil, forstærket konstruktion

Jeg skriver denne anmeldelse om drivhuset, som jeg købte i begyndelsen af ​​april.
Den første ting, jeg med det samme vil bemærke, er sælgerne i Tula.
Alt blev organiseret på det højeste niveau og ordreudførelse og levering uden forsinkelse. Samlingen er af høj kvalitet. Tak gutter!
Nu om drivhuset.
Jeg bestilte et forstærket drivhus. Hvad betyder det:
- afstanden mellem buerne er 65 cm i stedet for 1 m;
- 2 ekstra vandrette årer på siderne, hvilket ikke er tilfældet i et konventionelt drivhus;
- endedele af drivhuset er svejset sammen.

Alt dette øger dets pålidelighed betydeligt mod sne- og vindbelastning..
Polycarbonat er almindeligt, sælgeren giver 10-års garanti. I princippet er dette den gennemsnitlige levetid for polycarbonat. Forældre har haft det i 11 år uden erstatning.

Det er interessant, at fundamentet lavet af træ (betragtes som mere pålideligt) blev givet mig som en gave. Jeg fikste det selv på jorden med en rektangulær metalprofil 40 med 20, ca. 1 meter lang. Jeg hamrede bare profilen ned i jorden med en slegge og skruede den fast til tømmeret med selvskærende skruer. En bjælke på 50 x 100 mm, hvilket er helt nok. Drivhusprofilen var specielt på udkig efter en galvaniseret, da der er en oplevelse af venner med at ruste en malet profil allerede i det tredje driftsår.

Sælgeren debiterede mig heller ikke en ekstra omkostning for levering på grund af den højere kilometertal, der blev krævet for gratis levering (det viste sig at være 15 km mere).
Levering uden forsinkelse, samlet inden for 3 timer i stedet for de lovede 2 timer, men dette skyldes installation af yderligere ventilationsåbninger til automatisk ventilation.

Yderligere åbninger blev erhvervet på grund af det faktum, at vi kun har mulighed for at være til stede i dachaen i weekenderne; når vi planter planter, installerer vi også et dryppvandingssystem.

Ja, mange vil sige, at alt dette er meget dyrt og ikke det værd, at du med disse penge kan købe grøntsager i 10 år osv. (Drivhus + levering + installation + automatiske ventilationsåbninger = 32.000 rubler). Men processen er vigtig!
Og hvorfor er det overhovedet nødvendigt med en dacha, hvis alt kan købes.
Jeg sammenligner altid denne proces med fiskeri..
Og hvorfor gå til det, hvis du kan købe fisk. Hvad med processen.
Hvem ved, at han forstår mig.

Generelt er jeg tilfreds med drivhuset. Anbefal til køb.

Dachaen ringer! Hvad man skal kigge efter, når man vælger et drivhus

Foråret er i fuld gang - sommerhuse vinker igen friluftsentusiaster og inviterer gartnere til arbejdsudnyttelse. Inspireret af ønsket om at dyrke deres afgrøder "uden kemikalier" skynder tusinder af byfolk med glade tanker i hovedet og kasser med frøplanter på deres skuldre at springe hen til deres forstæder hundrede kvadratmeter. Det er tid til at kontrollere drivhusernes tilstand efter en lang vinter, om strukturer er intakte, om de har brug for reparation eller udskiftning. Og hvis du står over for opgaven med at anskaffe et nyt drivhus, skal denne sag behandles ansvarligt. Vi fortæller dig, hvad du skal se efter, når du køber denne attribut for landelivet.

Ramme: træ, profil, svejset rør?

En frygtelig drøm om en sommerboer er et drivhus sammenkrøbt under vægten af ​​sne. For at forhindre, at dette sker, er det bedre at ikke skimpse på strukturenes styrke. I gamle dage blev drivhuse hovedsageligt fremstillet af træstativer, men i dag bliver dette materiale på grund af dets upraktiske ikke mindre og mere efterspurgt. Træ absorberer fugt, er modtagelig for skimmel og skadedyr, kræver konstant pleje.

Rammerne på de fleste drivhuse på markedet er lavet af metalprofiler eller lukkede stålrør. Profilkonstruktioner er billigere. Sammenklappelige, de er meget kompakte og derfor lette at transportere og installere. Nogle modeller kræver imidlertid strukturforstærkning (især V-formede rammer).

Rammer lavet af svejste galvaniserede rør betragtes som den ideelle styrke. På Internettet kan du finde videoer fra producenter, hvor stramme mænd trækker sig op og laver en "sol" på metalbuer, hvilket demonstrerer deres pålidelighed. Vinden vil bestemt ikke blæse et sådant drivhus, og en stor belastning i form af sne får ikke fatale følger. Ulemperne inkluderer den relativt høje pris og bulkiness af strukturer, som kan komplicere levering til webstedet.

Som regel er rammebuerne lavet af et rør med et tværsnit på 20 × 20 eller 40 × 20 mm. Sælgere rådgiver om at tage en option med en sikkerhedsmargin på 40 × 20 mm. Sådanne drivhuse er lidt dyrere, men de kan let modstå vægten af ​​agurker bundet til buer..

Et andet vigtigt punkt er stivheden af ​​rammen. Afstanden mellem de tværgående buer er fra 0,5 til 1 meter (jo oftere trin, jo stærkere er strukturen). Hovedsagelig på markedet er der drivhuse med et trin på 1 og 0,67 meter - dette er de bedste muligheder for vores klima. Afstanden på en halv meter mellem buerne øger drivhusomkostningerne, men giver ikke meget fordel.

Rør kan galvaniseres (hvilket foretrækkes) eller males. Den anden mulighed er billigere, men involverer periodisk opsparing for at undgå korrosion..

Belægning: glas, film, polycarbonat?

Tidligere blev drivhuse dækket med plastfolie eller glas. Filmen er let at levere og installere, men kortvarig og skal demonteres til vinteren. Den største ulempe ved glas er dens vægt. Et glasdækket drivhus har brug for en solid ramme og fundament.

De fleste moderne drivhuse er udstyret med cellulært polycarbonat. Dette materiale er meget stærkere end glas, transmitterer sollys godt, og honeycomb-strukturen holder varmen pålideligt. Det er vigtigt, at materialet er UV-beskyttet. Uden UV-stabilisering vil belægningen revne og sky efter nogle sæsoner. Det er umuligt at undersøge, om der er beskyttelse. Hvis du ikke tager sælgers ord for det, skal du bede dem om at vise de relevante certifikater..

Før du køber polycarbonat, skal du være opmærksom på materialets tykkelse. Det anbefales at tage ikke tyndere end 4 mm. Den optimale tykkelse anses for at være 6-16 mm - sådant materiale tåler med succes belastninger selv ved brug af året rundt. Tykkere lag har lavere lysoverførsel på grund af det øgede antal afstivere.

Konstruktion: buet, kuplet, gavl?

I det store og hele er valget af drivhus et spørgsmål om smag. Nu er markedet oversvømmet med buede strukturer. Mindre almindelige er klassiske rektangulære drivhuse med gaveltag og muligheder, der ligner en kuppel.

Buede drivhuse er lettere at samle end klassiske drivhuse. Konstruktionen med et halvcirkelformet hvælv giver mulighed for økonomisk brug af polycarbonat - pladen påføres med en kontinuerlig plade, hvilket danner færre sømme. Samtidig giver den traditionelle spids tagform dig mulighed for at indstille en hvilken som helst rygghøjde..

Anmeldelser af polycarbonat drivhuse


Tilmelding: 12.2.2008
Indlæg: 545
Fra: Krasnoyarsk

Dacha i Pugachev-Krasnoyarsk

Her er et eksempel på et klassisk hjemmelavet drivhus med to skråninger - et distrikt i Krasnoyarsk:

Sådan ser det ud indefra:


Der skal udvises særlig omhu for at sikre, at der findes et pålideligt og passende ventilationssystem..
Transomer placeret i enden overfor indgangsdøren er ineffektive. Den bedste placering
langs taggen. Så du kan løse overophedningen af ​​luften på varme dage i drivhuset. Og den samlede gevinst er relativt
glas er indlysende.
Du skal også tænke over, hvordan du skal tackle problemet med snebelastninger. De kan ikke men
overveje.


Tilmelding: 15.9.2008
Meddelelser: 7700
Fra: Moskva

Intet revner, selvom der er lidt fugtighed (ikke ret kvalitetsforsegling af plastkanterne). På bekostning af sommeren vil jeg ikke sige, jeg satser i efterår. Sommeren kommer - jeg vil dele mine indtryk

Indlægget er redigeretogreyR - 9.1.2009, 19:59


Tilmelding: 23.6.2006
Meddelelser: 4449
Fra: Moskva

Sommerhytte i Solnechnogorsk-distriktet


Tilmelding: 15.9.2008
Meddelelser: 7700
Fra: Moskva


Tilmelding: 18.2.2007
Meddelelser: 17664
Fra: WASTE CITY MOSCOW

Sommerhus i Chekhov-Istra


Tilmelding: 18.2.2007
Meddelelser: 17664
Fra: WASTE CITY MOSCOW

Anmeldelser af polycarbonat drivhuse

Indlæg af olga-v »20. marts 2014, 16:59

vi købte og leverede om efteråret, købte 6 meter i længden og 3 i bredden til 17500, samlet os, leverede det samme til stedet, vinteren gik godt, i dag gik jeg, radisen er allerede sprunget op.

Tilføjet efter 6 minutter og 3 sekunder:
vi har et drivhus Maria fra en galvaniseret profil

Tilføjet efter 1 minut 52 sekunder:
vi tog den med til haven27, fordi der var en bestand, den var endnu ikke dyr på det tidspunkt på Aksenov, der var omkring 20.000, og på Khabarovsk er der cirka 22.000, dette er priserne i slutningen af ​​september.

Re: Polycarbonat drivhus

Indlæg af Calipso »21. mar. 2014 19:51

Re: Polycarbonat drivhus

Indsendt af Т @ nюshk @ »21. marts 2014, 20:35

Re: Polycarbonat drivhus

Meddelelse fra solen 72 "25. marts 2014, 19:48

Re: Polycarbonat drivhus

Beskeden fra kone til D.A. »25 mar 2014, 21:23

Re: Polycarbonat drivhus

Indlæg af Lenok 69khv »25. marts, 2014 10:13

Re: Polycarbonat drivhus

Indlæg af shizuka »26. marts, 2014 09:28

Polycarbonat drivhus

Indlæg af Lenok 69khv »26. mar 2014, 17:25

Re: Polycarbonat drivhus

Indsendt af NadezhdaT »27. marts 2014, 18:03

på avito, 18300 tlf. 690.090
Cellular polycarbonat drivhus består af:

Cellular polycarbonat gennemsigtige dimensioner 4 mm - 4 stykker.

Drivhusramme lavet af galvaniseret stål, 0,7 mm tykt

Sættet inkluderer:

Døråbningsbredde - 950 mm, højde 1 850 mm.

Vinduesblok - 2 vinduer + krogholder

Virksomheden "MegaKrovlya" giver mulighed for at købe materialer ved afdrag med minimal overbetaling. Afbetaling leveres af OJSC "ALFA-BANK".

På grund af det barske klima i Fjernøsten er vores gartnere tvunget til at bygge drivhuse og hotbeds på deres små grunde..

Polycarbonat drivhuse, der tilbydes af os, har mange fordele i forhold til traditionelle glaskasser. For det første er honeycomb-polycarbonatdrivhus mere holdbare og stabile end glasstrukturer. For det andet er et polycarbonatdrivhus let, så du ikke behøver at bygge en stærk base (fundament) til et polycarbonatdrivhus. For det tredje er et drivhus lavet af cellulært polycarbonat en let at installere struktur, der ikke kræver brug af specielt udstyr og værktøj. Og endelig er der meget efterspørgsel efter polycarbonatdrivhus på grund af deres lave omkostninger..

Ved at købe vores drivhuse med polycarbonatafdækning, kan du være helt sikker på, at de har optimal lysoverførsel og fremragende varmeisoleringsegenskaber, og holder ultraviolet lys godt. Selv efter lang tid beholder disse drivhusstrukturer deres driftsmæssige egenskaber uændret. Dette bekræftes af adskillige praksis.

I vores polycarbonatdrivhus er dine grøntsager beskyttet pålideligt mod vind, regn, kulde, frost og overskydende ultraviolet stråling. En rig høst er simpelthen garanteret dig! Og vi vil forsøge at gøre dig tilfreds med prisen.!

Hvordan vælger man det rigtige drivhus? Personlig oplevelse og feedback fra drivhussejere

Nadezhda Petrovna, Shumilinsky-distriktet, Vitebsk-regionen:

- Jeg havde allerede et drivhus, som ikke stod selv i to år, så denne gang valgte jeg det omhyggeligt. Jeg konsulterede med naboerne, lyttede til hvad jeg skulle se på. På Internettet fandt jeg med mit barnebarn to passende muligheder. Jeg valgte mellem Agrosphere Plus og Agrosphere Prestige. Jeg ville ikke risikere det, jeg ville købe et bedre drivhus, så jeg stoppede ved Prestige og valgte forstærket polycarbonat. Selvom prisen var lidt højere, var resultatet det værd. Det fjerde år gør os glade! Jeg udholdt vinteren perfekt. Høsten er meget god. Min datter vælger det samme, men mere autentiske, webstedet tillader. Én ting er dårligt, at samle på egen hånd til en enlig kvinde er en overvældende opgave, men der var en god grund til at invitere børn og børnebørn til forsamlingen, og jeg vil hjælpe dem så godt jeg kan, de er allerede voksne, og downloads til studerende er en god hjælp.

Anastasia Vyazemskaya, Chausy, Mogilev-regionen:

- Hun torturerede sin svigermor med anmodninger om at vælge et drivhus. Tidligere blev haven på en eller anden måde overvåget og gjorde det uden drivhus. Men god høst fungerede ikke. Hun besluttede, at et polycarbonatdrivhus ville være hendes frelse. Men jeg forstår spørgsmålet på samme måde som min svigermor - på ingen måde. Jeg studerede de tekniske parametre, besluttede nogenlunde karakteristika og slog mig ned på Agrosphere Titan Premium-modellen. Vi købte det om vinteren, og vi fik tilbudt at opbevare drivhuset gratis på organisationens lager, i foråret leverede de det gratis. Vi lavede en praktisk afbetalingsplan, så vi valgte den, der er dyrere, idet vi stoler på lederens råd. Og de beklagede det ikke! Manden var engageret i forsamlingen, han gjorde det på få timer. Svigermor kan ikke prale af drivhuset og lover os en god høst. Lad os se, hvordan han kommer igennem vinteren. Jeg vil tilføje en anmeldelse til foråret. Vi planlægger at købe ekstra tilbehør såsom automatisk kunstvanding over tid.

"Agrosphere Titan Premium".

Vasily Filevsky, Baranovichi, Brest-regionen:

- Der var en stor tomt tilbage fra min bedstemor, jeg ville ikke gider med kartofler, dette mel var nok i barndommen, min kone og jeg besluttede at plante hindbær, brombær, rips, de knuste flere blomsterbed, men stadig var der en masse ubesat plads, det var på en eller anden måde ubelejligt foran naboerne, de hvert stykke jord bruges. Vi besluttede at bygge et stort, godt drivhus. Jeg læste meget på Internettet, hvordan man vælger, hvad jeg skulle kigge efter, gik på shopping og sammenlignede, spurgte venner. Jeg begyndte endda at lede efter, hvordan man kunne gøre det selv. Som et resultat, snublede jeg over min Agrosphere Plus-model. Den næste model til prisen var kun forskellig i rørets tykkelse og øget modstand mod snebelastning, men jeg tager ofte til landsbyen om vinteren for at varme huset - og i tilfælde af kraftigt snefald renser jeg om nødvendigt taget. Efter at have vejet alle fordele og ulemper, besluttede jeg, at der i min situation ikke var nogen mening i at betale for meget eller spilde tid på selvoprettelse, og garantibetingelserne i butikken var meget gode. Jeg nægtede straks at samle, mine hænder er hvor jeg har brug for det. Samlet med en ven i henhold til instruktionerne, alle dele er på plads, alt var nok. Det vigtigste er at placere polycarbonat i den rigtige position. To ventilationsåbninger - meget praktisk til luftning, der var ingen vanskeligheder.

Valeria Nikitichna, Soligorsk, Minsk-regionen:

- Jeg er nybegynder inden for sommerhuse, jeg har boet i byen hele mit liv, efter pensionering, børnene købte mig en grund med et hus i nærheden af ​​byen, bosatte sig og besluttede at få et drivhus. Pensionen er lille, så jeg valgte den ud fra økonomiske overvejelser. Fundet på Internettet et tilbud fra en individuel iværksætter, der tilbyder at købe et billigt drivhus, lavet i Hviderusland, prisen er meget lavere end markedet. Åh, og vi er slidte med hende! Penge kastet. Det er umuligt at samle, der var ikke nok bolte, sønnen skadede hånden på et dårligt jordet hul. Da de samledes, sagde en nabo, der hjalp, at rørene var meget tynde, galvaniseringen var dårlig, men vi håbede på det bedste. Vi troede, at det var som med en bil - de lærer af gamle og enkle dem, som ikke er en skam at bryde. I løbet af et år blev polycarbonatet gråt, revnet, og rammen begyndte at ruste. Vi begyndte at ringe til sælgeren under garanti, men det gælder heller ikke det. Som et resultat blev vi næsten skyldige. Vi vil kontakte forbrugerbeskyttelsessamfundet, og vi vil kræve refusion og erstatning! Nu vil jeg kun købe i en betroet butik, der giver reelle garantier og bekræfter reel kvalitet. Hvad man skal gøre, den elendige betaler to gange.

Kommentar af Natalia Karpitskaya, ekspert, leder af salgsafdelingen i Capacity LLC:

- Faktisk forværres markedssituationen hvert år. Der er flere og flere individuelle iværksættere, der i forfølgelsen af ​​fortjeneste vildleder kunderne ved at sælge et lavkvalitetsprodukt fremstillet under håndværksmæssige forhold. Det skal med det samme bemærkes, at prisen ved valg ikke er hovedfaktoren, da køberen er blevet tvunget til at købe et nyt drivhus næste år, da han har modtaget et produkt af lav kvalitet! Ofte tror en person, at alle har det samme drivhus, men det er langt fra tilfældet. Når du vælger, anbefaler vi dig at være opmærksom på følgende faktorer: tykkelsen på det metal, som rammen er lavet af, tilstedeværelsen af ​​galvaniseret, kvalitet, tykkelse, og vigtigst af alt, tilstedeværelsen af ​​et beskyttende UV-polycarbonatlag. Ved at købe varer med en metalltykkelse på mindre end 0,8 - 1 mm, risikerer du at blive uden drivhus efter den første sne. I vores virksomhed sælger vi ægte og høje kvalitet drivhuse af Agrosfera-anlægget, idet vi er den eneste (!) Officielle repræsentant i Republikken Hviderusland. Producenten er beliggende i Smolensk-regionen, har været i drift siden 1994 og har etableret sig på markedet fra den bedste side. Anlægget producerer kun højkvalitetsrammer, det metal, hvori der er gennemgået galvanisk galvanisering, hvilket forhindrer rust. Monteringsprocessen er ekstremt enkel, da alle de nødvendige huller allerede er forberedt. Vores firma bruger polycarbonat af højeste kvalitet fra primære råvarer med et beskyttende UV-lag. Enhver kunde, der kommer til vores lager, hvor et specielt mikroskop er placeret, kan personligt bekræfte dette. Vær forsigtig og ved, at der ikke er nogen drivhusfabrikker på Republikken Hvideruslands område. Kapasiti-selskabets hovedmål er at hjælpe dig med at vælge et virkelig drivhus af høj kvalitet, der vil glæde ejeren med dens høst i mange år!

Vi hjælper dig med at vælge et drivhus efter dine ønsker:

Tlf. +375 (29) 692-11-39, +375 (17) 388-09-17.

Anmeldelser af polycarbonat drivhuse

Mit lille drivhus blev brygget i årevis, åh, jeg kan ikke huske, hvor mange år siden, men mere end 10, helt sikkert, så havde jeg stadig ikke normale konstruktionsevner og ærligt talt "skruet op" med hængslet af døre og vinduer. Hvis jeg havde gjort det nu, ville jeg have gjort det helt anderledes. Men mens han forlod den, vil velsignelsen ikke ødelægge strukturen og udføre dens funktioner, og dørene falder ikke ned eller forringes. Bund - gamle rammer, ramme - mest kanal og hjørne, øverste hjørne og polycarbonat. Oven på polycarbonatet blev der lagt andre hjørner (i princippet ville båndstål have fungeret, og jeg brugte hjørnerne, fordi de var, og jeg behøvede ikke at bruge penge). Det nederste (bærende hjørne) blev boret, polycarbonat blev lagt ovenpå, og det næste hjørne, der holdt strukturen, blev skruet fast på det (om efteråret var der en mærkbar kraftig vind, intet gik naturligvis noget sted). Når sneen samles lidt mere end på billedet, glider den højtideligt ned, jeg lavede en tilstrækkelig hældning af taget.

Ved installation af polycarbonat - det vigtigste er, åh, jeg ved ikke, hvad de kaldes, kortere end strimlerne skal være nede, og ikke på tværs, ellers kondensatet, der kan være indeni, ikke vil dræne og rive alt (jeg forseglede ikke snittene, jeg lagde bare dumt det gamle afløb på toppen af ​​ryggen tag, så vand ikke kommer dertil, ved at skrue lange tapper til den vandrette øvre bjælke) Tidligere (flere år) havde jeg overhovedet ikke et polycarbonattak, men der var en vatteret film.

Det svage punkt ved købte færdige drivhuse er metal, de gemmer det altid og laver en slags folie. Om sommeren betyder det ikke noget, men om vinteren kan det let skubbe igennem med sne. Og i alle andre henseender er deres design bestemt ikke det samme som for mit hjemmelavede produkt. I andre spørgsmål, når jeg bygger en anden (mere og i et helt andet hjørne), tror jeg, det vil komme pænere ud.

Re: Polycarbonat drivhuse: anmeldelser og ulemper

Re: Polycarbonat drivhuse: anmeldelser og ulemper

Hvis vi overvejer alle de eksisterende strukturtyper, kan de mest almindelige skelnes: Et buet drivhus og et drivhus med et skrå tag. Ved første øjekast er forskellene mellem disse arter små. I tilfælde af samling af en ramme fra præfabrikerede elementer er styrken og pålideligheden af ​​disse strukturer omtrent den samme, men du skal være opmærksom på det faktum, at når du fremstiller en buet ramme af solide buer, øges strukturens styrke og pålidelighed markant. Derudover er et buetype drivhus 35-40% billigere end et tonet med samme dimensioner på grund af mindre materialeforbrug, både til rammen og til at dække drivhuset.

For det andet er dette det materiale, hvorfra rammen er lavet..
Træ er en billig mulighed, men i et fugtigt aggressivt miljø, som i et drivhus, falder trækonstruktionen i løbet af få år, og styrke og pålidelighed har en tendens til at være nul.
For det tredje styrken og pålideligheden af ​​coatingmaterialet. Traditionelle materialer har varierende styrke.
Film er det mest sårbare materiale; stærk vind eller hagl kan bryde den, men den er stadig kun relevant på grund af dens pris.
Drivhuse. REKLAMA Fra cellulært polycarbonat har en høj koefficient for styrke, pålidelighed og holdbarhed. Disse drivhuse er meget gode til at lade lys passere igennem, mens de beskytter planterne mod UV-stråler. Sammenlignet med andre materialer holder polycarbonat varmen godt.

Re: Polycarbonat drivhuse: anmeldelser og ulemper

Re: Polycarbonat drivhuse: anmeldelser og ulemper

Jeg besluttede at udvide mit agurkdrivhus og knyttet et ænderhus til det, nu har han det i stedet for at gå. Det er sandt, det er -23 C udenfor nu, så dørene er lukket, og ænderne er indeni, ikke i drivhuset.

Betonstien er fyldt med hø - det var bare, at gæs midlertidigt sad her hele efteråret (de er nu flyttet). Jeg vil rense det om foråret.

Ny (vedhæftet) del. På sidedøren (det er kun nødvendigt om efteråret - for at køre fuglen inden i, gå langs hegnet - det er praktisk. Derfor er der ingen konkret sti til denne dør, der vil være en indgang direkte til haven, der vil være en ekstra til ænder) polycarbonat var næppe nok, hvad endda lidt lidt mindre, skulle jeg købe mere. Søjlerne bruges rør, rustne og grimme, men stadig mærkbart stærke (og ærligt talt meget tunge). Lampen fungerer som en belysning for ænderne - de har tre vinduer der, et til drivhuset.

Andet hus i sig selv er lavet af skum blokke, lavt, monteret under tagafløbet (bagvæggen er kun 60 cm høj, men ænder går der normalt, og det er varmt). Andedøren er til venstre (den er nu lukket), min dør er til højre. Der er også en lille dør tilbage til frigivelse af ænder ikke i drivhuset, men på gaden.

Der er endnu ikke noget jord i den nye del af drivhuset, det er dumt på ler i lavlandet. Om foråret vil jeg lægge det beskidte strøelse der, lave skyttegrave lige i dette høstrå, sprede jorden og plante agurkplanter der. Erfaringen har vist, at de mærkeligt nok vokser ganske vellykket med en sådan landing..

Det tog et stykke tid at beton, svejse og kappe alt dette med polycarbonat. Det øverste polycarbonat fastgøres ved at gnide boltene til profilen - og båndstålet langs hele længden (eller det tynde hjørne). Dette giver dig mulighed for ikke at blive nervøs, selv under orkaner - det vil ikke blæse ud, hvilket ikke kunne siges under installationen med en simpel bolt og skive. På ryggen på taget er galvaniseret stål også boltet fast på taget, som normalt bruges til at dække toppen af ​​huse..

Sne med en optøning (eller med lidt mere ophobning) glider altid af sig selv. Profilerne svejses i en afstand af 50-60 cm, dvs. ofte nok, så der ikke er nogen pause.

Re: Polycarbonat drivhuse: anmeldelser og ulemper

Re: Polycarbonat drivhuse: anmeldelser og ulemper

Nej, det er koldt der. I februar er det -37 C udenfor, i drivhuset om dagen, selvfølgelig er det varmere end udenfor, men temperaturen er tydeligt negativ, og om natten adskiller den sig ikke meget fra gaden. Jeg så en kamerat et glasdrivhus, der var knyttet til huset, men alt er galt der - vinduerne er dobbelt og af høj kvalitet, og ikke mine eneste med revner (det blev oprindeligt bygget fra gamle rammer, og metallet blev heller ikke købt for penge undtagen for profilerne helt øverst - uanset hvad der er, og kanalstængerne bøjet, rettet med en slegge - det var ikke let, og hængslet fra Volga 2110 sagede ned i hjørner, og en del af styringen fra Renault5, og der er endda et rør fra lyddæmperen, skønt den ikke bærer, så en stiver). Toppen plejede kun at være en film, quiltet film, men til vinteren blev den fjernet. Polycarbonat optrådte meget senere, og der var krævet en masse jern til det (fordi det ikke kan fjernes om vinteren og skal modstå sne).

Her er venen, der har vinduer med dobbeltvindue og alt er isoleret, og rør fra kedelrummet til huset løber langs bunden under jorden (og han kommer ikke ind fra gaden fra frosten, men fra et opvarmet hus, går kun fra gaden om sommeren) - her har han der er en masse ting - salater, løg, alle slags urter og jordbær også. Jeg tænkte senere at vedhæfte det samme, men det vil tage tid, og selvom jeg ikke har tid til dette, vokser jeg kun om sommeren og høster alt til vinteren. Du kan f.eks. Finhugge en tomat, paprika, løg, dild, persille, selleri, persille og sellerirødder, gulerødder, bland med salt 1: 1 og læg i en glasbakke og læg et mørkt sted. En sådan krydderi til suppe kan opbevares i næsten tre år, og intet vil være der, men i stedet for salt tilsættes det med en ske til suppen.
Agurker kan dåse, ærter kan også. Generelt lavede de Olivier-salat - alt var deres eget bortset fra mayonnaise. Mayonnaise købes i butikken. I stedet for pølse i salaten kogte fjerkræ (kød). Vinaigrette blev lavet - også fra butikken, kun solsikkeolie. Meget behageligt. Til dette kan du ikke engang opbevare roerne, men skræl og fryse, og så koger det normalt og kommer ikke dårligere ud end normalt (hvis du opbevarer det indtil sent på foråret, forringes det ikke så hurtigt).

Men det er en bevist kendsgerning, at det i Moskva-regionen i et sådant drivhus er muligt at dyrke meloner og vandmeloner i den varme sæson. Sandt nok, specielle, små sorter, 1-2 kg, ikke mere. De har tid til at modnes, selvom det er nødvendigt at plante frøplanter næsten fra februar i huset på vinduet.

Anmeldelser af polycarbonat drivhuse

Dette er, hvilken slags film der kommer over. Den første jeg har stået i 5 år. Og på det nye drivhus, smuldrede filmen efter 2-3 sæsoner, forblev tomme celler. Dette er kvaliteten.

Derfor har vi brug for billeder af ægte drivhuse lavet af cellulært polycarbonat.
Tak for din besked.

mit drivhus er stadig kun et år gammelt, om 4-5 år lægger jeg billeder. den første vinter overvintrede perfekt, i eftermiddag var temperaturen i den opvarmet til +25 grader, og jorden optøede med 10 cm. i en film ville det være.

Er der nogen kondens?

Om sommeren var der kamme i kamene, og nogle larver krabbet, og kondens blev samlet, men da drivhuset er buet, rullede fugtigheden enten ned eller tørredes ud. Da jeg købte, læste jeg anmeldelser om, at de om vinteren bryder under vægten af ​​sne osv. Måske har vi ikke meget sne, men efter et vist lag sne samlet på drivhusene rullede den ned under sin egen vægt. Jeg ved helt ærligt ikke, hvad der vil ske med hende om 5-6 år, men på købstidspunktet var jeg interesseret i muligheden for et drivhus, der hurtigt og nemt kan samles, og i hvilket tilfælde efter et stykke tid flyttes til et andet sted. Selv hvis der sker noget med polycarbonat gennem årene, kan du fjerne det og dække rammen med den samme forstærkede film.

det viser sig, at enderne af din bund ikke er dæmpet?

ja, vi druknede ikke enderne.

Dette er nøjagtigt hvad der er interessant

På dacha-foraene var meningerne delte. Nogle er til teknologi. Og hun kræver at drukne. Og der er dem, der - for åbne celler. Ingen forklarer deres holdning med rimelighed.
Der er ingen billeder af sådanne drivhuse efter 4-6 års drift. Selvom teknologien kom for længe siden. Og du kunne allerede se resultatet med dine egne øjne.

Teknologien er måske kommet for længe siden, men for ikke længe siden nåede den til vores region i store mængder i 2-3 år, og priserne er blevet mere overkommelige, da der er flere leverandører og konkurrence. Selvfølgelig har alt sine plusser og minuser, men for det første driftsår har jeg endnu ikke fundet minusserne, måske kommer de ud senere. og det vigtigste plus er produktiviteten, jeg har aldrig haft en sådan høst af agurker som sidste sommer i et nyt drivhus, selvom jeg er en almindelig amatørgartner.

måske en god høst - på grund af den nye jord i det nye drivhus?

De har måske for nylig optrådt i Yakutsk, men de har stående i Rusland i lang tid. Og der er ingen fotos af gamle carbonatdrivhuse overalt.
Dette er hvad der bekymrer mig.
Når de er nye, er de alle smukke.
Jeg vil gerne se deres tilstand i mange år. At tage en beslutning for dig selv.
Jeg ønsker ikke at spilde penge på en dyre ting, som jeg efter 6 år vil adskille.
Det er bedre at dække med en forstærket film.

Vi bestilte hotbeds til os selv. Jeg tror, ​​at træet koster os den samme pris. for eksempel koster en drivhus sommerfugl 2 m ca. 5 st. et trædrivhus skal være lavet af løv, så det står i 6-7 år, det fører fra fugtighed, samlingerne bliver stadig lækkende med tiden, så vi besluttede, at vi bedre skulle købe et drivhus lavet af et metalrør.

Hvis rammen er lavet af et metalrør, er det logisk,

at hylsteret kommer fra SPK

Men hvorfor vil en løvramme kun vare 6 år?
Mit træ drivhus stod i 20 år. Ikke behandlet af noget.
I løbet af denne tid rådede bunden af ​​kasserne. Redesignet. Gennemførte generelle styrkelses- og reparationsarbejder. Ikke uden det. Men - alt dette koster en krone.
I 20 år er naturligvis hele rammen forfalden. At yderligere reparationer allerede er meningsløse.
Nu tænker jeg. Enten skal du bygge fra træ igen, eller skifte til nye teknologier. Men disse teknologier har endnu ikke vist nogen overlegenhed sammenlignet med træ og film. I henhold til dens pris.

Du er nødt til at udføre en masse kropsbevægelser og for at få et æstetisk drivhus har du brug for kanter med træ, og det er ikke billigt plus omkostningerne til elektricitet. og så købte jeg den og satte den på. ja, under det er en kasse med løv naturligvis nødvendig, ikke desto mindre faldt mit valg på et metal drivhus)

Det er spørgsmålet:

vil æstetikken vare 10-20 år?
Hvis der efter flere sæsoner opstår forskellige problemer.

et drivhus eller et drivhus er ikke et hjem, hvorfor i århundreder? 10 år gammel og god.

))) Nå, jeg går videre fra levetiden i mit gamle drivhus.

Og under hensyntagen til prisen på polycarbonat, endnu mere.
Jeg forstår, at vi bare er gartnere, og produktionsomkostningerne er ikke vigtige for os.
Men alt skal være i moderation.

Jeg købte den, læg den og se den ikke stjæles)) medmindre du selvfølgelig bor hele året rundt på siden! For de sommerboere, der ikke bor i sommerhuse, har polycarbonat ikke brug for et drivhus.

Kan de stjæle? Der er præcedens?

Her fandt jeg et foto på Internettet

Polycarbonat drivhus 5 år.
Hvad skete der?
Hvad eksperter vil sige?

Pinus_erecla, det er hvad jeg vil fortælle dig!
1- drivhuse langs mitlideren, drivhuse med glidende tag og drivhuse med lige vægge DE MEST UDVIKLENDE GRØNHUSER
For at dække drivhuset med cellulært polycarbonat, skal det skæres i flere dele, alle disse stykker begynder hurtigt at forringes og blive ubrugelige og omdannes til støv! Efter hver sæson, når du ankommer til din dacha, vil du bruge 30.000 rubler på dette drivhus til levering, demontering, installation og nyt polycarbonat !
2- Cellulært polycarbonat bør kun købes af første klasse og høj densitet, godt polycarbonat til et drivhus bør veje fra 8 til 10 kg pr. Ark 6x2. 1 garanti på plader skal angives i 15-25 år
Polycarbonat er lavere i vægt og mindre under garanti på 100% vil være det andet råmateriale, der allerede er rådnet om et halvt år! og igen koster 30.000 !
JEG RÅDER ALLE TIL AT KØbe KVALITETSGRØNHUSER
Et godt pålideligt drivhus bør ikke være lavet af separate elementer i gårde, ARCS skal være solidt, drivhuset skal samles med 20 bolte, men ikke 500 eller 2000 bolte som drivhuse med et krabbesystem
tykkelsen af ​​metallet ved drivhuset skal være 1,5 mm eller mere for at det kan overleve vores vinter!
HER ER ET EKSEMPEL AF ET TYDIGT POLYCARBONAT-GRØNHUS

Cellulært polycarbonat er det bedste mærke til et drivhus, og hvor længe varer det??

Hilsen til alle sommerens beboere - gartnere.

Jeg forundrede mig selv med opførelsen af ​​et drivhus - lavet af polycarbonat, i forbindelse med hvilket flere primære spørgsmål opstod.

Hvad er den maksimale periode under reelle forhold, som et drivhus lavet af cellulært polycarbonat allerede har tjent fra et af forummedlemmerne (eller venner)?
Jeg læste det på forummet - jeg har ikke set eksempler i mere end 3 år. Og ifølge fabrikantens erklæringer er de garanteret i 10, 20 eller flere år. Jeg forstår den reklame. Men jeg vil i det mindste høre eksempler på erfaringer med at bruge mere end 5 år.

  1. Hvilket mærke / producent af cellulært polycarbonat bruges bedst til et drivhus?
    Et sted blinkede det, at der anvendes specielt polycarbonat til drivhuse.
    Og der er mærker med beskyttelse mod sollys, introduceret i sammensætningen af ​​polycarbonat under produktionen, og der er allerede en beskyttende belægning påført oven på det færdige polycarbonat. Hvilken er bedre?
    Plus - der er også kinesiske forfalskninger. Jeg vil gerne lære mere om alle funktioner i valget.
  1. Hvad er den maksimale periode under reelle forhold, som et drivhus lavet af cellulært polycarbonat allerede har tjent fra et af forummedlemmerne (eller venner)?
    Jeg læste det på forummet - jeg har ikke set eksempler i mere end 3 år. Og ifølge fabrikantens erklæringer er de garanteret i 10, 20 eller flere år. Jeg forstår den reklame. Men jeg vil i det mindste høre eksempler på erfaringer med at bruge mere end 5 år.

Yann: - Vores shopping arkader er dækket med cellulært polycarbonat 6 mm, 15 år gammel - normal flyvning.

dneproservis skrev:
. Hvilket mærke / producent af cellulært polycarbonat bruges bedst til et drivhus?

Jeg tog hvad jeg var og gider ikke med dette spørgsmål. Jeg tog gennemsigtig 4 mm.

  • Vores indkøbsarkader er dækket med 6 mm cellulært polycarbonat, 15 år gammel - normal flyvning.
    Jeg tog hvad jeg var og gider ikke med dette spørgsmål. Jeg tog gennemsigtig 4 mm.

Åh, 15 år er allerede en periode. Og jeg tænkte - at kun reklame.
Dog vil jeg gerne vide producenten.

dneproservis skrev:
Dog vil jeg gerne vide producenten.

Yann: - Teknologien er sandsynligvis den samme for alle.

Yann Technology kan være den samme.
Spørgsmålet er - hvem gør, hvordan gør det, og hvad gør det. Og her åh, hvor mange forskellige subtiliteter der kan være.
Og følgelig - outputproduktet af forskellige egenskaber.

Hele den israelske polygami er produceret i Orekhovo-Zuevo.

Tværtimod vil det være, at Israel er nøgleordet ;-), POLYGAL polycarbonat produceres af POLIGAL VOSTOK i Orekhovo-Zuevsky-distriktet, Kurovskoye, Sovetskaya-gaden, 105.

I Nizhny Novgorod er israelsk og vores Polygal til salg. Prisen adskiller sig med tredive procent. Sælgere anbefaler selvfølgelig at købe den, der er dyrere. Annoncer holdbarhed op til 20 år, hvis ikke sat ud indeni. Påstået har den ene side UV-beskyttelse.
Der er polycarbonat fra vores andre producenter, men det angiveligt er værre.

Jeg forstod ikke noget om filmen, som jeg skulle fjerne oven på polycarbonat? eller ikke ? hvilken side skal man lægge sig ned til armaturet? foråret kommer snart, eller det kan være lettere at dække med polyethylenterephthalatfilm, som om den vil være mere pålidelig.

Dima% 20122 skrev:
Jeg forstod ikke noget om filmen, som jeg skulle fjerne oven på polycarbonat? eller ikke

Yann: - Jeg fjernede farven og forlod den lette, efter et år begyndte den at falde af sig selv, så tog jeg den af. Polycarbonatet under det viste sig at være rent, ikke nødvendigt at vaske.

En nabo i landet byggede drivhuset selv af improviseret materiale, vingerne er også polycarbonat, det koster fem år, men den hjemmelavede ramme mislykkes. Efter at have set nok foretrak jeg at købe et færdigt drivhus, otte kvadratmeter, det ser lige professionelt ud. Importeret polycarbonat, tyve års garanti. Mine har forsvaret sin tredje sæson og så god som ny.

gerdbert skrev:
Jeg foretrak at købe et færdigt drivhus,

Yann: - Glem ikke at smide sneen eller læg rekvisitter. Mine slægtninge har omtrent det samme. Alt er fint, men med sneen. Nogle gange slukker det, og nogle gange fryser det, det er når "besværet".

Hvad med spektret af transmitteret lys? det er nødvendigt, at planterne får det, de har brug for!
Det ser ud til, at jeg har fundet lysoverførselskoefficienten for forskellige farver, men hvor kan jeg hente information fra spektret? (((

Ikke der kigger du lidt efter, og her er spektret af transmitteret lys! Hvis der anvendes transparent polycarbonat, matcher spektret alligevel. Drivhuse bruger 4 mm tyk polycarbonat.. Ikke mange ved, at kvaliteten af ​​endda en producent er anderledes, prisen er anderledes, normalt polycarbonat med fingre, som pap, kvæler næsten ikke og ruller det til en rulle mindre end anbefalet. Desværre tages "overbud" til en billigere pris, men sælges som en kvalitet, og den russiske køber tror af en eller anden grund på eventyret, at du kan købe billigt og med høj kvalitet. Det handler ikke engang om levetiden under solen, men endda om den elementære modstand mod mekaniske og andre belastninger - hagl vil gå, og polycarbonatet vil ikke engang smuldre, men bare knække - fortsat med at fortælle eller kender du dig selv? Normal kvalitet kan kun garanteres, når det købes fra producenten, men der er også mærkedomme her. Læs garantibrevet for cellulært polycarbonat fra en producent (og en normal producent) - det er ærligt skrevet, at garantien dækker en tykkelse på 6 mm eller mere. Og ca. 4 mm. ingen samtale. I det næste emne skitserede jeg min vision om dette spørgsmål. "> Alle kan selvfølgelig have deres egne. Der er penge, hvilket betyder, at der vil være smukt polycarbonat (vil du returnere investeringen med en høst?), Der er ingen penge, eller de bruges simpelthen forsigtigt, så der vil være en praktisk stabiliseret film!

Anmeldelser af polycarbonatdrivhus

Jeg blev anbefalet at købe et drivhus fra denne producent af en nabo, der bestilte et drivhus fra dem sidste år og var også tilfreds. Hun har en dyrere model med lige vægge og dobbeltbuer, men for os var denne model dyr, så vi tog den mest populære med en enkelt bue, men fra et tykt rør..

Vi bestilte et drivhus på webstedet. Alt er fantastisk, alle dele er inkluderet. Det eneste var en lille forsinkelse i leveringen, men det er ikke væsentligt. Vi kontaktede manager Sergey, forklarede situationen. Vi havde alligevel ikke travlt, vi havde tid til at forberede installationen. Som et resultat fik vi et solidt, forhåbentlig og holdbart design. Selvom vi ikke har nogen klager over driften af ​​drivhuset, tror jeg, de ikke vises.

For nylig bestilte vi et drivhus, leveret til tiden og til tiden. Det eneste, der ikke fungerede særlig godt, var leveringen. Da drivhuset blev bragt ind, var vi ikke hjemme. Ved bestilling bad vi chaufføren om at ringe til os en time før ankomst. vi bor ikke i dachaen, og vi var stadig nødt til at komme dertil. Men som altid sker med leveringsfolkene, har de allerede ringet til os ved ankomsten. Men dette er bagateller. Vi installerede det hurtigt, alle dele er inkluderet, monteringen er ikke vanskelig. Fra min egen erfaring kan jeg sige, at det er bedre at tage drivhuse fra producenten og ikke laves et sted på knæet i garagen, ellers bliver drivhusets samling forsinket på ubestemt tid. noget mangler konstant, og du er nødt til at justere alt, men her gjorde de det på 4 timer uden meget besvær.

God dag til alle. Jeg vil gerne dele min oplevelse med at bruge et polycarbonat drivhus. Jeg købte den som en gave til min mor til en årsdag. Og du ved, konstruktionen har stået for det tredje år, på trods af naturens vejrpræg, som kun sidste års snefald er, vores naboer har mere end et drivhus kollapset efter dem.

Det er værd at bemærke den høst, der er høstet hele denne tid. Der er ingen problemer med at vokse, ud over åbningerne i dørene har vi også to ekstra i taget, og planterne føles gode - de brænder ikke i varmen. Jeg købte det til tomater, nu vil jeg købe en lignende model til agurker. Takket være producenten håber jeg, at det næste køb fra dem også glæder sig!

polycarbonat drivhus

Hvem har, forlad en anmeldelse, pliz.

Der er uklare punkter:
- polycarbonattykkelse (4 eller 6 mm nødvendigt)
- formen på taget (vi er i Moskva-regionen, så vi ikke behøver at rense sneen fra vinteren, en dråbeformet form eller bare en halvcirkel kommer ned)
- hvad slags fundament man skal gøre, fabrikanter anbefaler på en bar, på en eller anden måde useriøs, forekommer det mig, beton skal hældes eller en kantsten går?

Og hvis nogen efterlader en anmeldelse af det hævede drivhus (når senge er 60 centimeter over jordoverfladen og du ikke behøver at bryde ryggen og bøje dig ned til jorden), er det skønhed

Drivhuset blev installeret i oktober. På et 15x20 træfundament ser det ud til. Firmaet udtrykte det, det viste sig meget omhyggeligt og grundlæggende)))

Mål: 3x9 m, tykkelse 4.
Formen på taget er et "hus" (som et almindeligt hus - gavl). Sneen smeltede med det samme i begyndelsen af ​​marts (gled).
Det er varmt i det, snart planter vi noget, så at sige, vi arrangerer en premiere))

Barrett, tykkelsen er helt 4 mm. Men det er bedre at tage en importeret, den er mere holdbar, men også dyrere..
Gør det bedre på et fundament. I det mindste træ.
hvis der er praktiske bygherrer, kan du bestille en metalramme i form af et almindeligt drivhus. Det vigtigste på taget er, at metallet er stærkere.
Af de typiske drivhuse i øjeblikket, bedømt efter min forskning, er denne form optimal.

Dette er formen på taget, og min mor råder: Hun blev tortureret for at fjerne sneen fra gaveltaket om vinteren for ikke at skubbe igennem.

Jeg tænkte ikke på en metalramme før, sandsynligvis fordi der ikke er nogen måde at lave mad på. Generelt skal du overveje, om det vil være billigere end beton. Mens jeg tænkte på at købe en kantsten og lave et fundament derfra, med en vis stigning over jordoverfladen, så min ryg ville bryde mindre, når jeg arbejdede i et drivhus.

Jeg blev overrasket over formen på taget: wow, i vores Moskva-region går min mor jævnligt til hendes dacha for at rengøre et sådant tag. Måske er hendes tag mindre lavt end dit.

Jeg spekulerer på, hvor mange år en sådan bar vil vare. Sagde installatørerne noget om holdbarhed? Vi har en bar på lager. Og du bliver nødt til at købe beton.

og jeg har stadig en tendens til denne form. Jeg har også et dværgeområde, og dette har en bredde på 2,5.

Ser ud til at finde ud af de "nye former"

Galvaniserede rør kun i Lux-Premium-modellen (jeg vil kun have galvaniseret). Desuden har de allerede malet. Dette er et plus. Prisen er rimelig - 35 st. For et drivhus på 10 m. Dette er også et plus.

Forvirret af det store trin mellem buerne - 1 m. Og rørene er 20 af 20, selvom de kunne have lavet 25 med 25 med en tykkere væg 1,5 (og de har 1,2). Disse broer og dobbeltbuerør - mmm, det er på en eller anden måde uklart, om de virkelig forstærker rammen. Det vil være nødvendigt at kigge efter, hvor der er et showroom og røre. Specielt denne know-how om forbindelser - edderkopper.

Nå, jeg vil nu se på anmeldelserne: var der nogen sammenbrud om vinteren?.